Mitt i livet!

Som balsam för själen i mina “gyllene skor”!

I mitt liv som författare och skribent så är det mycket stillasittande framför datorn. Jag har även många klienter och kurser i telefon och via webb framförallt i de sällsamma tider vi lever i just nu. Så har jag lovat mig själv att gå en promenad på fem kilometer varje dag.
Jag älskar mina promenader. Jag går och går, smälter intryck och tänker tankar, varje dag. Göteborg är väldigt vackert och speciellt på våren när det är så många nyanser av grönt, tulpanerna slår ut i Allén och det blommar i alla vackra parker. Jag är så tacksam för dessa underbara promenader.

I mitt arbete så reser jag normalt väldigt mycket; i Sverige och i andra länder. Under förra året längtade jag hem och nu är det att vara hemma som gäller. Nu är jag som en turist i min egen hemstad och njuter av allt det vackra.

Efter intensiva arbetsdagar så går jag ut och jag går och går, på kullerstensgatorna i innerstan, som är mina kvarter.

För några år sedan skadade jag min högra fot, efter för många år på höga klackar så fick jag Mortons Neuron och hade väldigt svårt att gå. Det tog lång tid att läka och efter den pärsen så är de skor jag går i väldigt viktiga. Inget får klämma åt och sulorna måste vara fjäderlätta och mycket spänst i. Det har ställt till det lite för mig då det kan vara svårt att hitta skor som fungerar bra att gå långt i, på kullerstenar och asfalt.
Till min stora glädje har jag hittat ett par underbara sneakers! Ett par snygga, svarta Icebug. När jag provade dom förstå gången satt dom perfekt och jag är så himla tacksam att jag hittade just dom! De är svala och lätta och med riktigt bra sula. Dessutom är de snygga också! Du hittar dom här: https://icebug.com

Mina promenader har blivit en underbar upplevelse. Jag går runt och titta på allt vackert och oftast har jag med mitt skrivblock så jag kan sätta mig någonstans och skriva en stund innan jag går vidare. Många foton har det blivit av Göteborgs vackra älv och kanaler, sol och blommor. Tänk vad mycket det betyder att vi lever i frihet och kan få vara ute och njuta av våren! Att vi får promenera och uppleva vårens ankomst till Sverige. Så, mitt i denna sällsamma och kaotiska vår så är jag ändå så tacksam för varje eftermiddagspromenad runt Vasastan, Avenyn, Haga, Järntorget, Stenpiren och alla andra platser jag får se och uppleva. Promenader i underbara skor är verkligen som balsam för själen!

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.se

Mina horoskop på Tidningen Tara hittar du här:

https://tara.se/kategori/horoskop/

Min astroguidning på Tidningen Nära hittar du här:

https://www.tidningennara.se/artiklar/astroguidning/

 

1 reaktion på ”Som balsam för själen i mina “gyllene skor”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *