Okategoriserade

Så underbart med inspiration!

(“Inlägget innehåller annonslänkar från Nextory”)

Mitt liv och framförallt mitt arbete bygger mycket på inspiration, att inspirera oss alla till att leva våra drömmar. Framförallt för att vi ska tänka utanför boxen och tro att vi alla kan skapa och leva det liv vi drömmer om. Jag har ju gett ut böckerna Lev din dröm och Lev i din kraft! Till min stora glädje pågår nu processer för att de ska ges ut som ljudböcker också, då många efterfrågat det genom åren. Det är på gång och jag hoppas att jag snart skriver avtal.

 

För jag lyssnar själv gärna på ljudböcker och det är helt underbart för där finns bland andra: The Secret-serien av Rhonda Byrne, böcker av Bob Proctor, Tony Robbins och Napoleon Hill. Det är böcker jag lyssnar på under mina härliga promenader genom stan, när jag städar, kör bil eller vid andra tillfällen. Jag har inte riktigt tid att sitta och läsa, men att lyssna har jag mycket tid till i mitt dagliga liv.

Jag kan varmt rekommendera er att lyssna (vissa av böckerna är på engelska men man behöver inte förstå varje ord). Själv lyssnar jag på Nextory och de har ett väldigt bra erbjudande nu.

 

” Om du vill lyssna på ljudböcker direkt i din iphone, android eller surfplatta får du genom Nextory tillgång till ett gediget bibliotek med böcker och författare. Du får obegränsad tillgång till de mest populära titlarna inom genrer som deckare, romantik, fantasy och ljudböcker för barn direkt i mobilen.”

Här ser du alla böcker om personlig utveckling, där även böcker om attraktionslagen finns med: https://www.nextory.se/ljudbocker/personlig-utveckling

Här ser du alla böcker om Law of attraction: https://www.nextory.se/search-suggestion/Law%20of%20attraction

Nu kan du prova Nextory gratis i 14 dagar och lyssna sedan från 99 kr / mån!

Följ denna länk för att komma till erbjudandet!  https://click.interlaced.in/89/7755

Se våra planer här: https://www.nextory.se/register/planform/

Så låt dig inspireras och hålla dig kvar på hög frekvens med underbar inspiration från författare som förändrat världen!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *