Tidningen Taras horoskop – 18/6 – 16/7

Detta inlägg är skrivet av Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt, astrolog på Tidningen Tara:

Välkommen till Tara

Några ord från chefredaktör Anna Liljeberg:

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig! fina erbjudande på vår hemsida.   https://www.tara.se/

Horoskop för tiden 18/6 – 16/7

Under denna tid har vi flera av planeterna i Kräftan så det är en fin tid att ta det lugnt tillsammans med sina nära och kära. Det är en även perfekt tid för att komma i kapp sig själv och fundera över livet då flera av planeterna är i retrograd.

 

Väduren 21/3 – 19/4

Du ägnar dig gärna åt ditt hem och dina nära och kära under denna tid. Du satsar även på din personliga utveckling, du är nyfiken och vill lära dig nya saker.  Nu kan något i din karriär bli klart, vilket motiverar dig att sikta på nya karriärsmål.

 

Oxen 20/4 – 21/5

Du är social och vill gärna träffa nya människor i nya sammanhang. Det är även en perfekt tid för dig att lära dig nytt så att kombinera en resa med lärande är perfekt. Du är väldigt kommunikativ så det är en underbar tid för dig att skriva och föreläsa.

 

Tvillingarna 22/5 – 20/6

Du har flyt med ekonomin nu så fundera gärna på hur dina talanger kan ge dig ökade inkomster. Du är den födda kommunikatören så skapa inkomst av att dela med dig av det du kan genom att skriva och föreläsa, även via Internet. Sätt nya ekonomiska mål 21/6.

 

Kräftan 21/6 – 22/7

Solen är i Kräftan och du startar en ny årscykel. Du satsar på dig själv och vem du vill vara och vad du vill uppnå under året som kommer. Vid nymånen i Kräftan den 21/6 är det perfekt för dig att sätta nya mål, både personliga och karriärmässiga.

 

Lejonet 23/7 – 22/8

Du är i en mer introvert period, så skapa mer egentid och sammanfatta året som varit, innan Solen åter går in i Lejonet. Yoga och meditation hjälper dig att varva ner och att få nya insikter. Inspirationen kommer av att göra ingenting och att lyssna inåt.

 

Jungfrun 23/8 – 23/9

Fundera på dina livsdrömmar och sätt gärna nya, stora mål vid nymånen den 21/6. Skriv ner dina tankar så aktiverar du tankens kraft. Du är social och lär gärna känna nya människor, i det verkliga livet eller via webb. Du är modig nu så sikta högt!

 

Vågen 24/9 – 22/10

Du funderar på din karriär och dina drömmar. Du är driven och får äntligen tid att sätta nya karriärsmål vid nymånen den 21/6. Du ser hur långt du har kommit och det är perfekt att sikta framåt. Du satsar även på kärleken och umgås gärna med vänner.

 

Skorpionen 23/10 – 21/11

Du är mer social än vanligt och vill gärna möta människor med annorlunda bakgrund, etnicitet eller kultur. Resor lockar och om du inte kan resa nu så se dokumentärer, läs böcker och vidga dina vyer. Ämnen som filosofi, psykologi intresserar dig.

 

Skytten 22/11 – 21/12

Du vill bli mer hälsosam och utvecklas på ett inre plan. Detox av olika slag är gynnsamt för dig. Du vill även lära känna dig själv på ett djupare plan, terapi är perfekt. Yoga, meditation, terapi och hälsosam kost ger dig också den förändring du söker.

 

Stenbocken 22/12 – 19/1

Du satsar på kärleken! Om du är i en relation så får den din fulla uppmärksamhet. Om du är singel är det nu du ska satsa på att träffa den rätta. Du är social och vill gärna vara med på olika event, fester och middagar. Samarbeten i karriären är gynnsamt.

 

Vattumannen 20/1 – 18/2

Efter en social, rolig och härlig månad så lugnar allt ner sig och du vill få mer ordning och reda i livet. Det är härligt att flyta runt och följa flödet men nu längtar du efter rutiner, träning, hälsa och att få dagar som följer en given rytm.

 

Fiskarna 19/2 – 20/3

Du är kreativ, skapande och fantasifull. Passa på att göra verklighet av dina inspirerande drömmar nu, sätt gärna kreativa mål vid nymånen den 21/6.  Du är attraktiv och blir bjuden på festligheter. Kärlek, flirt, nöjen och skratt präglar din månad.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar