När kommer kärleken?

Sponsrat inlägg i samarbete med Nätdejtingstips.se

Jag arbetar som sierska/ medium och har gjort det i många år och guidat många människor på sin väg genom livet. Det som de flesta vill veta om är kärleken! Denna underbara känsla av förälskelse och kärlek som är så efterlängtad! Jag vet att många väntar på att den rätta ska komma in i livet. Under denna märkliga tid så är det ännu svårare att öppna dörren för kärlek, när vi umgås i mindre sällskap och under restriktioner.

Jag brukar se det som att vi behöver liksom hitta den där underbara känslan inom oss, känslan av förälskelse och spänningen över att inte veta när den rätta/rätte dyker upp.
Under min tid som singel så var jag med på någon dejtingsida. Allt utifrån att öppna så många dörrar som möjligt för nya människor att komma in i mitt liv och med en förhoppning om att den rätte skulle dyka upp! Vet ni? Han gjorde det. Jag och min man hade känt varandra för längesen men tappat kontakten och precis när jag skulle lämna en av de datingapparjag var med på så dök han upp där! Vi fick kontakt samma dag, tack vare det och vi träffades en vecka senare och gick på dejt!

Det hände för fem år sen och vi är lyckligt gifta nu! Så jag brukar rekommendera mina kunder att om de inte rör sig ute i många olika sammanhang så öppna dörren genom att anmäla sig till en dejtigsight. Här kan du få dejtingsidor

Jag tänkte att även om jag inte träffar den rätta så kanske jag lär känna nya spännande människor och det gjorde jag verkligen. Fina människor som det var spännande att skriva med, men som inte kändes helt rätt. Men sen dök han upp, min man! 

Så lycka till, vem vet kanske är det just nu du som kommer att träffa den rätte! 

2 comments / Add your comment below

  1. Ja du jag har väntat så länge och har just svårt med att öppna dörren för kärlek men längtar efter den . min man tog sitt liv 1994 sen dess är jag singel. Helt crazy jag vet och jag har allt tänkt på dom där dejtingsidorna men feg är jag . Din berättelse gör mig glad och jag blir alltid lika glad när jag ser att människor är lyckliga. Kram och ha en underbar helg <3

    1. Jag är verkligen ledsen för dina erfarenheter! Jag hoppas att du också hittar kärleken. Stor kram och Njut av dagen!

Lämna ett svar