Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Hemester och känslorna sitter på utsidan

Denna sommar, sommaren 2020 är så annorlunda. Världen befinner sig i pandemi och sommaren ser annorlunda ut på många sätt för oss. Vi som brukar tillbringa sommaren på resande fot får nu upptäcka vårt vackra Sverige på hemester. Det är vackert på något sätt. Göteborg, som är min hemstad, är väldigt annorlunda i år. Inget Liserberg, inget Gothia Cup, inga konserter på Ullevi. Men istället nya smultronställen att upptäcka. Det är ganska tomt i stan då vi inte alls har så många turister på besök. Livet flyter liksom bara på och det händer inte så mycket. 

Tittar vi på planeterna denna sommar så är det just så det ska vara. Vi har många planeter retrograd och just nu har vi dessutom Solen i Kräftan, vårt moderliga och sentimentala tecken. Det är en fin tid att samla i hop sig, låta livet komma i kapp och att bearbeta det vi kanske inte hunnit med eller inte riktigt orkat ta tag i. Låt livet komma i kapp. Vandra i skogen, vid vattnet, sitt på en sten och låt känslorna komma över dig. Det är verkligen med en känsla av att här kommer alla känslor på en och samma gång. Många upplever under denna sommar en sårbarhet, en skörhet och att vara väldigt nära sina känslor. Det är fint. Med så många planeter i jordens och vattnets element, vilka är de feminina tecknen så ger de oss en energi som vi kan kalla the Divine Feminine. Det är en vacker introvert energi och vi laddar batterierna och hämtar energi som vi på sikt behöver när planeterna sätter fart igen. 

Föreställ dig en vacker segelbåt ute på havet och ingen vind! Det får symbolisera denna sommar. Det är ingen idé att vi försöker stressa på och ta oss framåt i nya riktningar för känslan är att vi kommer ändå ingenstans. Men, om vi stannar upp och tar tag i det som redan är på tapeten för oss, det som redan är på gång så kan vi känna att vi får väldigt mycket gjort! Genom att fördjupa oss, samla ihop lösa trådar och göra det bästa av oss själva och våra projekt så är det en underbar sommar för att bli klara och fullborda saker och ting!

Njut av stillheten vi kanske aldrig får uppleva den på detta sätt igen! 

När vi får tid för oss själva får vi också större möjlighet att känna våra känslor och att lyssna till vår intuition. Det är en känslosam tid för oss och det är som att slöjorna mellan de olika dimensionerna är väldigt tunna så vi känner av allt mycket lättare. Vi kan nu leva i större medvetenhet om vad som känns bra för oss och vad som inte gör det. Det kn ge oss en vink om vad vi behöver förända i våra liv. 

I september och oktober går den ena planeten efter den andra direkt igen och allt sätter fart. Då kommer vi förhoppningsvis minnas denna sommar som så oerhört välgörande för oss på många olika plan!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena 

Lämna ett svar