Säng, sköna säng!

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordiskarum.se 

Vi fortsätter med inredningen i vårt härliga hus vid havet.

Det är så underbart spännande att ha startat ett holistiskt center, The Lighthouse Onsala. Dessutom har vi vårt Attefallshus till uthyrning veckovis under sommaren, så det känns som att vi driver ett litet pensionat. Här springer vi över gården med lakan, täcken, kuddar och sängar. Människor kommer och reser och det är så fint att ge en härlig upplevelse. Nu förbereder vi oss inför hösten och då kommer vi permanent hyra ut Attefallshuset. Så vi behöver planera inredning på bästa sätt.

Vi har ju också våra bostäder inne i stan att planera med.
Nu behöver vi i alla fall köpa säng och det är ju verkligen så viktigt att det blir rätt. För jag är nog lite som prinsessan på ärten, inte för hård och inte för mjuk. Sängar är också en vacker möbel och har stor inverkan på hur mysigt vårt sovrum blir. Dessutom så vill man ja gärna ha en säng som är tidlös och som passar med ens stil länge.

Jag har inte helt bestämt mig gällande färgval och stil i sovrummet, ännu så länge. Vi var på Kap Verde förra vintern och bodde på ett väldigt fint hotell. Sovrummet var inrett i vitt, mörkbrunt och turkos. Precis mina favoriter gällande färger. Så nu tittar jag på lite olika kontinentalsängar för att se om jag kan hitta det jag söker.

Jag har landat på Nordiskarum.se de har fina kontinentalsängar till bra priser. Den vita överst i bild tycker jag är väldigt fin! Fördelen med att den är vit är att det ju går att förändra färgsättningen i rummet som och när man vill, med kuddar och täcken. Jag älskar vitt och vi bor ju på The Lighthouse så det känns rätt liksom.

Det är härligt att kunna växla färger i ett rum utefter årstid. Murrigt och mysigt på höst och vinter och ljust och fräscht på sommaren. Dessutom så växlar trender och mode i färger och det är fint att kunna hänga med i det, både vad det gäller kläder och inredning.

Så det blir en vit säng från Nordiskarum.se

Nu spricker himlen upp och regnet har avtagit så jag ska passa på att ta en promenad innan alla våra gäster kommer i dag.

 

Carpe Diem

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

Lämna ett svar