På gång hos mig denna sommar!

På gång hos mig!

Jag hoppas du har en alldeles underbar sommar någonstans där ute. Jag hoppas också att du njuter av härliga dagar i ledighet!
Själv kombinerar jag arbete med ledighet på vårt nya holistiska center The Lighthouse på Onsala. Det är som att driva ett underbart litet pensionat med härliga människor som checkar in här och delar av sin glädje och sin energi! Det är så roligt!

Jag har skickat ut ett separat nyhetsbrev för The Lighthouse Onsala – du kan läsa det här: https://shoutout.wix.com/so/dfNECvQ9t

Så mycket av mitt arbete denna sommar handlar om att starta upp vårt holistiska center.

Men utöver det har jag varit inne i studion och läst in min första bok Lev din dröm som ljudbok. Den ges ut av Saga Egmont och finns snart på Storytel med mera.

Jag har lagt om mina dagar på Regnbågen och jag kommer fortsättningsvis vara på Regnbågen varannan vecka och jag är tillbaks där den 5/8.

Numera kan jag även erbjuda healing-behandlingar på Regnbågen. Du kan kontakta mig för att boka healing (0768-904 906) då den tjänsten ännu inte finns med på BokaDirekt.

Under hösten blir det också lite fler tider för telefonkonsultationer, det har varit svårt att få tider ett tag.

 

KOMMANDE KURSER

 

 

I vintras startade jag dublett-kurserna Lär dig kanalisera. Jag skulle starta en och den blev snabbt fullbokad, så jag startade en till likadan. Sen kom Coronpandemin och vi var många som ville vara försiktiga så vissa valde att avstå att komma till Göteborg under våren. Nu har jag därför bestämt att jag startar en ny 4-helgers kurs i Lär dig kanalisera med två helger 2020 och två helger 2021.

 

Så helgen den 22–23 augusti startar jag en ny kurs Lär dig kanalisera i fyra steg. Här kan du läsa mer om den: https://www.thelighthouseonsala.com/event-details/lar-dig-kanalisera-kurs-i-medial-och-personlig-utveckling-for-helena-magdalena

(OBS – den blev snabbt fylld i vintras så boka din plats snarast)

 

 

Givetvis behöver ju The Lighthouse, som är döpt efter fyren i min första bok Lev din dröm en underbar helg med attraktionslagen också! Allt detta, mitt företag och hela detta underbara center har startats tack vare att jag använt mig av tankens kraft och attraktionslagen för att skapa alla mina drömmar! Så det känns helt underbart att ha en härlig attraktionslagen helg här i oktober: https://www.thelighthouseonsala.com/event-details/lar-dig-anvanda-tankens-kraft-attraktionslagen-helgkurs

 

Mina kurser håller jag numer på The Lighthouse på Onsala och det finns möjlighet till övernattning för dig som kommer långväga ifrån.

 

 

GREKLAND

 

Under sommaren skulle det ha varit en kurs på plats i Aten, men med anledning av rådande omständigheter så flyttades den kursen till 2021 istället.

Nu är en rundresa inplanerad i slutet av september om den vet vi inte så mycket ännu, men jag hoppas vi alla möts på en strand i Aten om någon månad.

 

Under 2021 hade jag också bestämt mig för att hålla kurs/rundresa i Israel. Och det var så häftigt att precis när jag hade bestämt det så kom en härlig man, Saar Avivi hit på kurs! Han är boende i Sverige men han är Israel och vi kommer ha resorna i Israel tillsammans! Så häftigt och kul och vilken enorm trygghet att ha med Saar. dessutom så kan han visa oss spännande platser utanför turistområdena. Bland annat ska vi hälsa på på en kibbutz. Mer info kommer om det!

Det var lite om vad jag har på gång!

Jag önskar dig underbara sommarveckor!

“Kom i håg att leva min vän, ty dagen som gått kommer aldrig igen”

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

#helena-magdalena #thelighthouseonsala #kurser #onsala #ljudbok #levdindröm #nyhetsbrev

Lämna ett svar