Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Personlig vägledning

Har du stannat upp i livet, eller kanske driver planlöst? Utan att veta vad du vill? Eller kanske vet du vad du vill men du lyckas inte manifestera det?

Vi har alla förmågan och kraften att skapa våra egna liv, i litet eller stort och tyvärr är det så att vi är själva vårt eget största motstånd. Våra försvarsmekanismer och rädslor håller taget om oss. Då blir vi sittandes medans livet skapar sig självt...

Att medvetet och kreativt skapa sitt eget liv är en fantastisk upplevelse. Genom Law of Attraction (Attraktionslagen) kan du göra ditt liv till en härlig resa och ett äventyr.

Jag möter många kunder som vill göra förändringar men de vet inte hur man börjar, om de är på rätt väg eller om de ska klara att börja skapa sitt eget liv. Alla kan!! Du med! Det finns verktyg, det finns övningar alla kan komma igång och börja skapa sitt fantastiska liv.

Law of Attraction är en mäktig lag! Den är även universell - den gäller alltid för allt! Ask and it´s given är parollen. Men hur ska man önska? Ännu viktigare hur ska jag kunna bli en mottagare?

Om jag ber om ett nytt jobb, ett specifikt jobb till exempel, hur ska jag kunna vara mottaglig för det? Hur går processen till och hur lyckas jag nå resultat? Det är liknande frågeställningar som jag arbetar med som personlig vägledare. Jag stöttar i processen, hjälper mina kunder att hitta sitt flow och hejar ivrigt på när sådant de önskat sig kommer till dem! Jag är bollplank och ifrågasätter...vrider på orden så att personen jag guidar hittar sin egen stig som bär framåt.

En del av mina kunder vill göra personliga besök och andra hjälper jag via telefon. Under många år har jag läst otaliga böcker och arbetat på med mitt liv och jag har inte bara kunskap om verktyg, övningar och processer jag har även levt enligt detta under många år och skapat mitt oftast fantastiska liv :)

Jag möter mina kunder där de är i processen och guidar dom till att hitta sitt eget nästa steg, det kan vara via en meditationsteknik eller något annat!

Vi som har ett liv är skyldiga att leva det...och ta vara på det! Varje dag...för detta livet kommer inte i repris ;)

Se upp med vad du önskar :) för du kommer få det! Om du vet hur man gör! universum gör ingen skillnad på stort eller smått, allt kan skapas på samma sätt. Vill du ha hjälp med personlig vägledning så kontakta mig gärna ;))

I Believe in YOU