Mer om Helena Magdalena Ivekrans Nätt och Kontakt

Varmt välkomna till mig och min blogg! 

Jag är inspiratör, författare, föreläsare, skribent och webb-profil och astrolog på Tidningen Nära och jag är även astrolog på TidningenTara. Jag arbetar som Intuitiv terapeut (medium) och framgångscoach.
Min passion I livet är att hjälpa människor att hitta rätt och att utveckla sin högsta potential! Vi har alla gåvor att dela med världen och när vi förverkligar oss själva och börjar dela med oss av våra gåvor så når vi det välbefinnande vi alla älskar att leva i!  Du kan läsa en längre presentation om mig genom att trycka på knappen nedan.
Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

För sponsring och samarbete vänligen kontakta mig på h.ivekrans@hotmail.com

Här hittar du mina sidor: 

Länk till min hemsida

Länk till vår verksamhet The Lighthouse Onsala

Länk till min astroguidning på Nära

Länk till Tidningen Tara