Helena-Magdalenas Livsguide

          - för ditt livs högsta syfte! 

Jag är – Helena-Magdalena!

(kort sammanfattning längre ner)

I första hand är jag en själ, på resa i liv efter liv, i en fysisk kropp. I hela mitt liv har jag varit medial, synsk och bara vetat saker. Redan tidigt i livet började jag söka svar på varför jag drömmer sanndrömmar, varför jag kunde se andevärlden, hur jag bara kunde veta saker. Jag har funderat, ställt frågor och intresserat mig för Universum i hela mitt liv.

Min själ har en uråldrig visdom som den ständigt lär sig återminnas. Det första jag fastnade för var astrologi. Därefter följde ett sökande i olika länder, i olika religioner och i en mängd böcker. Underbar visdom kommer till mig genom kanalisering. Jag söker fortfarande och lever ett andligt liv, i en annan verklighet. Så är det att vara jag, jag lever i min egen värld och jag älskar den.

Jag är den nya tidens medium... jag är mycket intresserad av kvantfysik och av all den forskning som bedrivs inom ämnet. Lynne McTaggart har sammanställt forskning i sin bok Fältet och den rekommenderar jag varmt! Den gamla tidens vetenskap får ge vika nu för den nya tidens forskning. Det är inte så speciellt med att vara medial, det är en kunskap som vi alla kan lära oss. På mina mediala utvecklingsdagar sker det på några få timmar, däremot är det erfarenhet som krävs mer än tekniken. Det behövs inte en massa verktyg, ritualer eller annat för att förmedla kontakt...det handlar om att lära sig att gå ut i Fältet och tanka in information. Likaså vad det gäller healingfrekvenserna, de finns där och vi kan alla lära oss att förmedla dem. Jag rekommenderar er varmt att lära er av Eric Pearl, efter min utbildning hos Eric så börjar jag ana hur det är att arbeta med mirakel. Det jag har upplevt i min roll som utövare av Reconnective Healing och The Reconnections kan inte med ord beskrivas!

I huvudsak håller jag kurser och föreläsningar, i Göteborg och på andra platser i landet. Är ni intresserade av att jag kommer till er för att hålla kurs så kontakta mig för prisuppgift.

Jag arbetar som sierska/medium och har kunder över hela världen. På torsdagar är jag på Regnbågen i Haga och tar emot kunder (tidsbokning 031-13 33 75) i annat fall har jag medial vägledning via telefon.

Jag bloggar för Tidningen NÄRA sedan i mars 2013, följ gärna mina inlägg om Attraktionslagen ochTankens Kraft där. http://tidningennara.se/HelenaMagdalena/blogg

I hela mitt liv har jag drömt om att bli författare och till slut vid 45 års ålder så gick den drömmen i uppfyllelse när jag, i samarbete med Tidningen Nära och Egmont Publishing fick ge ut min första bok Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen. Året efter 2015 gavs min andra bok Lev i din kraft ut, även den i samarbete med Tidningen Nära och Egmont Publishing.

Nu skriver jag på den tredje boken Lev i ljuset och beräknad utgivning är 2016.

Jag har även en lång erfarenhet av att ha arbetat inom socialtjänst i många år, framförallt som chef. Jag har en Universitetsexamen inom Social Omsorg

Jag är diplomerad av Eric Pearl i Reconnective Healing och The Reconnection.

Jag är utbildad inom astrologi, medialitet, personlig utveckling, svåra samtal, utvecklande samtal och mycket mer :)

Jag bedriver verksamheterna och nätverken:

Inzpirera

The Master Mind Business Network Sweden

Kort sammanfattning:

SVT´s program Från Sverige till himlen – över en halv miljon tittare i Sverige och utomlands

Tidningen Näras blogg, med över en miljon besökare

Egen hemsida – Helena Magdalena.com med över en miljon besökare

Turnéerna:

Tankens Kraft och Attraktionslagen

Älska dig själv

Föreläsare på Tidningen Näras andliga kryssningar

Helena-Magdalena är författare till böckerna

Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen / Egmont Publishing Tidningen Nära, utgiven 2014

Lev i din kraft - /Egmont Publishing Tidningen Nära, utgiven 2015

Helena-Magdalena har gett ut Cd-skivorna:

Live your dream, 2011

Välkommen till en värld där drömmar blir verklighet, 2015

Den helande pyramiden, musik Magnus Rosén (känd basist som spelat med bl a Hammerfall), 2015

ARBETAR IDAG SOM:

Föreläsare, i Sverige och utomlands

Författare, Tidningen Nära, Egmont Publishing

Bloggare på Tidningen Nära,

Teamledare inom Universal Heart

Helena-Magdalena håller en mängd kurser i egen regi och på uppdrag

Framgångsmentor

Attraktionslagen coach

Sierska och astrolog

UPPDRAGSGIVARE & SAMARBETSPARTNERS

Tidningen Nära

Regnbågens Böcker & Smycken

Arken Spa

Varbergs Asia Spa

Kristall & Healingboden

Huset Tre Änglar

Eksjö Näringsliv

Hälsobokarna

Kommun

Landsting